Heer en Frezer maakt gebruik van cookies. Bekijk onze algemene voorwaarden of onze privacy policy.
Door de site te gebruiken wordt aangenomen dat je deze cookies accepteert.

Heer en Frezer Logo

Heer en Frezer

Rapid Prototyping

Het idee uit je hoofd in je hand

Heer en Frezer is ontstaan vanuit de behoefte om snel, gemakkelijk en prijsbewust producten te kunnen ontwikkelen.

Wij zijn speciaal gericht op de creatieven. We weten hoe lastig het is om je idee kleinschalig te (laten) realiseren. Al snel beland je in een wirwar van technische termen en onmogelijkheden. Daarbij is de prijs vaak zo hoog, dat het al snel niet leuk meer is.

Er waren altijd genoeg redenen om je idee niet te realiseren. En dat, vinden wij zonde...

Van 3D-ontwerp naar tastbaar object

Als je jouw idee al hebt vormgegeven in een 3D-bestand, kun je binnen een paar minuten inzien wat het fabriceren kost.
Je upload jouw onderdelen en geeft aan welk materiaal je wilt gebruiken. Je kunt daarbij nog je product laten schilderen of op een andere manier af te laten werken.
Wij streven er naar om binnen 2 - 3 werkdagen je product in te plannen voor productie. Binnen 10 dagen kun jij jouw product afhalen of laten verzenden. Begin direct

Geen 3D-tekenaar?

Geen probleem. De product-configurator is zo ingericht dat je ook 2D-tekeningen kan uploaden. We zetten deze voor je om in een 3D-ontwerp, alvorens wij het product voor je fabriceren. Fabriceer jouw product

Heb je het idee alleen nog maar in je hoofd? Ook dat is geen probleem, we nodigen je graag uit in onze mini-fabriek om het idee om te zetten naar de fysieke wereld.

Wij zijn discreet

Jouw idee is jouw idee, en dat moet zo blijven.
Je hebt veel tijd en energie gestoken in de ontwikkeling van jouw product, je wilt dan natuurlijk niet dat een ander er mee vandoor gaat. Dat snappen we maar al te goed, daarom hebben wij een aantal maatregelen genomen. Alle communicatie via de website is versleuteld (te herkennen aan het groene slotje naast de URL), Onze servers staan in Nederlandese datacentra die ISO 27001, ISO 9001:2008 en PCI-DDS gecertificeerd zijn. Verder bewaren we alleen data die relevant is voor het maken van jouw idee.
Bekijk hier onze volledige privacy- en geheimhoudingsverklaring

Rapid-prototyping, Internet-of-Things, kunst, signing, onderdelen en meer

We kunnen wel alle ideeën die wij hebben hier neerschrijven, zoals een fantastisch mooie eikenhouten WiFi-speaker, een borstbeeld uit brons met een iBeacon, een tafelblad waarin het hele gezin is gefreesd. Maar eigenlijk zijn wij heel benieuwd naar jouw ideeën. In de bibliotheek hebben we een aantal artikelen staan die je kunnen inspireren, ook hebben we daar wat foto’s staan van voorbeeld-projecten.

We kunnen je helpen met van alles. Van de vormgeving tot het outsourcen voor massa-productie. Neem contact met ons op!